FOTOALBUM 18-2-2018

Hieronder tref je de verschillende fotoalbums aan van de Cross For The Crocus 2018.
Blader op je gemak door de verschillende albums en geniet nog even na van deze heerlijke dag!

Ben je ervan bewust dat er tijdens de toertocht foto’s gemaakt zullen worden. Deze zullen na afloop gepubliceerd worden. Ben je het hier niet mee eens, of wil je dat wij jouw foto verwijderen, stuur ons dan een bericht ( info@crossforthecrocus.nl ), zorgen wij ervoor dat de foto verwijderd wordt!

Door Nicole van der Sman zijn zondag 18 februari tijdens de Cross For The Crocus honderden foto’s genomen die ze geheel belangeloos beschikbaar stelt. Bijzonder veel dank Nicole! Deze mooie foto’s zijn over 2 albums verdeeld.

De Cross For The Crocus

Daarom is het zo leuk om aan deze mountainbike cross deel te nemen

 

Je rijdt voor het goede doel

De opbrengst van de Cross For The Crocus gaat in zijn geheel naar goede doelen, waarbij de strijd tegen kanker centraal staat.

Uitdagende Parcours

De deelnemers krijgen een gevarieerd parcours voorgeschoteld en de verzorgingsposten zorgen voor de nodige versnaperingen. De routes lopen door de prachtige Oosterhoutse en Rijense bossen.

Goede organisatie en verzorging

Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen.

Reuze Gezellig

De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje.